УСЛУГИ И ПРОМОЦИИ - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ & ХИДРОИЗОЛАЦИИ

УСЛУГИ

Ние предлагаме 100% професионални услуги в сферата на изработката на нови покривни конструкции, направа на хидроизолации, цялостни и частични ремонтни дейности по покриви. Работим успешно на територията на цялата страна.

ПРОМОЦИИ

Искаме всички наши клиенти да са доволни както от качеството на ремонтните дейности, така и от цената. Целогодишно предлагаме различни промоции

0

НОВИ ПОКРИВА

0

ХИДРОИЗОЛАЦИИ

0

РЕМОНТИ

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

промоция за ремонт на покриви

ОБАДЕТЕ НИ СЕ: 0893939232

-5% ЗА ВСИЧКИ РЕМОНТИ
img

ОБАДЕТЕ НИ СЕ: 0893939232

-15% ЗА ВСИЧКИ РЕМОНТИ
промоция за надстройка на тавани

ОБАДЕТЕ НИ СЕ: 0893939232

-10% ЗА ВСИЧКИ РЕМОНТИ
img

ОБАДЕТЕ НИ СЕ: 0893939232

-15% ЗА ВСИЧКИ РЕМОНТИ

ПОВЕЧЕ ЗА УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Ние сме експерти в направата на ремонти в цялата страна. Ремонта на покриви и хидроизолациите са нашата най-голяма страст. В началото на развитието на фирмата ни, ние се занимавахме единствено и само с ремонта на скатни покриви и с пренареждането на керемиди. С опита ни, дойде и нашето самочувствие и желание да се развиваме. В последствие добавихме нови услуги като пренареждането на керемиди, направата на хидроизолация. Експертните ни умения се развиха при изграждането на нови покривни конструкции.


ремонт на покриви в страната

Ние сме готови да работим на територията на цялата страна, като приемаме обекти във всички населени места - градове и села в България.
КАК ДА НИ НАЕМЕТЕ?
1. ОБАДЕТЕ НИ СЕ. По телефона ние ще Ви зададем ключови въпроси относно имота и покрива, настояща покривна настилка, квадратура на покрива, населено място, в което живеете и др.
2. ПОЛУЧАВАТЕ ОФЕРТА. След като уточним всички параметри на ремонта, ние ще Ви предоставим оферта за ремонта на покрива Ви.
3. АНГАЖИРАЙТЕ НИ. Ще договорим удобни дати и за Вас и за нас, в които да реализираме уговорения ремонг. Гарантираме Ви качествени услуги, професионални работници и гаранция за извършения ремонт.